Om oss

 

Susanne och Örjan      

Jag heter Susanne Alenius och jag är av årgång 1973. Jag bor i byn Mattmar mitt mellan Åre och Östersund, med min älskade make Örjan Alenius, rörmokare och musiker. Är själv djurvårdare och sadelmakare.
Djurintresset föddes jag med och det har alltid funnits med djur i mitt liv på ett eller annat sätt. 1995 gick min dröm i uppfyllelse, jag fick min första egna hund! Sedan har det rullat på och 1998 förändrades mitt liv totalt. Det var tack vare min kompis Lotta Berlin,
kennel Ex Officios som jag vågade ta steget och tack vare att Maria Groth, Sommarhagens kennel sålde en viss hund till mig som denna livslånga passion är väckt!!
Jag köpte River, min första whippet. Tack vare River har jag fått uppleva så oerhört mycket, lärt känna trevliga hundmänniskor runt om i Sverige och lärt mig nya saker.

 

 

 


Kenneln

Jag hade aldrig föreställt mig att jag skulle ha hundar i avel, men det är faktiskt så och bla därför skaffade jag kennelnamn. Det var ingen lätt historia. Jag hade skyhöga ideal, krav och önskemål varav de flesta idéerna tydligen redan dykt upp i andras medvetande. Allt var upptaget! Men så började jag fundera i andra banor.  Ordet amazing har jag alltid tyckt varit så vackert, och det betyder fantastisk; häpnadsväckande. Vilket jag råkar tycka att hela vinthundsgruppen, rasen whippet och mina fantastiska underbara pojkar, är! Ordet flash betyder bla blixtra, susa fram, snabb, kvick osv och allt detta tycker jag en whippet är, kan åstadkomma eller gör. Åtminstone mina… Så slutligen blev det då kennel Amazing Flash! För närvarande finns det bara hanar på kenneln varav tre eventuellt står till tjänst för lämpliga tikar.

Hoppas ni har mycket nöje av min hemsida! /Susanne

Kontaktinformation
Susanne Alenius
Örjan Alenius 
Nygård 345
830 02 Mattmar

Tel till Susanne: 070-5649006
Mail:
crisjenko@hotmail.com